fbpx
Fnacultuur Fnacultuur Fnac, volg je nieuwsgierigheid

Strips

Het Reigersnest - Vlaams One-shot

Het Reigersnest
Bang, weinig persoonlijkheid, amper in het reine met zichzelf. Dat is Arend, het hoofdpersonage van deze beeldroman. Genkenaar Michaël Olbrechts geeft hem een verleden van pesterijen mee.
Na een zoveelste probleem op zijn werk, wordt hij voor onbepaald tijd op non-actief gezet. Hij besluit te herbronnen en trekt naar wat een Ardens dorpje van zijn tante. Met fysieke arbeid wil hij zichzelf en zijn grenzen leren kennen…

Deze Vlaamse auteur wordt bij elke boek beter. Verwacht echter geen groots verhaal, opvallende personages of avontuur met grote A. Olbrechts wil enkel een blik bieden op iemands (gehavende) ziel en hoe mensen -in dit geval de wat slungelige Arend- daar mee omgaan. Knap en sfeervol tekenwerk, of hij nu dieren, een woud of mensen tekent. Hij kan er mee concurreren met een René Hausman of Jean-Claude Servais. Belgische auteur die de natuur, de fauna en flora grandioos in de vingers hebben. De zoektocht naar de mens, zoals Servais dat zo goed kan, weet ook Olbrechts te vinden. Het reigernest is -eerder dan een strip om te lezen -een strip om te voelen. 

Titel : Het Reigersnest
Auteur : Michaël Olbrechts
Uitgever : Oogachtend
ISBN : 9789492672148
Verschijningsdatum : april 2019


...

Het Reigersnest - paperback - Michaël Olbrechts, Boek Alle boeken bij Fnac

Fnac: Michaël Olbrechts, Het Reigersnest, Michaël Olbrechts". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands .

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.befnac.be/