fbpx
Fnacultuur Fnacultuur Fnac, volg je nieuwsgierigheid

Strips

Lieve groeten uit Machy - Nieuwe reeks

Lieve groeten uit Machy

 In de populaire tv-serie Weeds speelde actrice Mary-Louise Parker een alleenstaande huisvrouw uit Californië die, in een poging haar twee zonen een degelijk leven te leven, een hasj-dealer wordt. In geen tijd speelt ze mee in de internationale drugssmokkel.


De nieuwe stripreeks Een stukje spinazietaart lijkt voor eenzelfde verhaallijn te gaan of is er minstens op geïnspireerd. Hoofdactrice is Marie-Madeleine, een alleenstaande Franse huisvrouw die acht kinderen (op) te voeden heeft en met haar spinazietaarten op de markt gaat staan. Met bescheiden succes. Tot ze op een dag per abuis een pakketje uit Somalië vol vreemde planten aankrijgt, en besluit die door haar taarten te jagen. Vanaf dan is ze zowel sterbakker van de regio en wordt ze opgejaagd door zowel de media als internationale drugbaronnen…

Dit eerste album lijkt een volledig verhaal. De lezer heeft er echter het raden naar waar dit auteursduo dit negenkoppige gezin een volgende keer naartoe wil brengen, want iedere speler lijkt hier 'uitgehallucineerd'.

Titel : Lieve groeten uit Machy
Auteur : Casado & Pelaez
Uitgever : Casterman
ISBN : 9789030374121
Verschijningsdatum : maart 2019


...

Lieve groeten uit Machy - gekartonneerd - Casado/pelaez, Boek Alle boeken bij Fnac

Fnac: Deel 1, Lieve groeten uit Machy, Casado/pelaez". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands .

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.befnac.be/